Dekodiranje iPhone

Otključavanje iPhone za sve mreže u najkraćem roku

Ukoliko imate zaključan iPhone, kako bi bez problema radio na svim mrežama potrebno vam je dekodiranje iPhone, nakon čega će moći da radi sa SIM karticom bilo kog operatera. Otključavanje iPhona za sve mreže je rutinska procedura i jedna od veoma čestih usluga koja je potrebna vlasnicima ovog uređaja.

Znajte da, nakon otključavanja iPhone, vaš uređaj će raditi potpuno besprekorno bez mogućnosti da dođe do novog zaključavanja telefona. Takođe, dekodiranje iPhona neće uticati na garanciju.

Zakažite svoj termin za dekodiranje iPhone

iPhone 7

iPhone 8

iPhone X

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11
Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 Pro

iPhone 12
Pro Max

iPhone 12 mini

Kako se obavlja dekodiranje iPhone

Postoje dva načina za dekodiranje iPhone za sve mreže: fabričko otključavanje iPhone i dekodiranje pomoću kartice-adaptera.

Fabričko otključavanje iPhone se radi preko Apple servera i predstavlja najsigurniji način za dekodiranje iPhone. Po završenom otključavanju iPhone će raditi kao da nikada nije bio zaključan i moći ćete da redovno obavljate update iOS-a i aplikacija.

Nažalost, za određene mreže nije moguće obaviti fabričko otključavanje iPhone, a fabričko otključavanje iPhone je ujedno i skuplja opcija.

S druge strane dekodiranje iPhona preko kartice-adaptera je veoma značajno jeftinija opcija. Postoje različite vrste ovih kartica, a u servisu iDoktor koristimo R-sim 14 kartice koje su se pokazale i dokazale kao veoma sigurne za rad. Takođe, na ovaj način je moguće uraditi otključavanje iPhone kod kojih nije moguće uraditi fabričko dekodiranje.

Nedostatak ovog vrsta otključavanja iPhone jeste to što niste u mogućnosti da uradite update iOS jer će se telefon ponovo zaključati, te će biti neophodno ponovo uraditi dekodiranje iPhone. Međutim, s obzirom da je ova usluga veoma pristupačna, novo dekodiranje iPhone ne bi trebalo da predstavlja problem.

Takođe, postoji i mogućnost da vam R-SIM 14 karticu pošaljemo na kućnu adresu ukoliko želite da sami otključate svoj iPhone. Naravno, naši serviseri su tu za svaku vrstu pomoći koja vam je potrebna.

Napomena: Dekodiranje iPhone sa iClouda ne radimo.

Šta dobijate dekodiranjem iPhone u servisu iDoktor

Vrhunski kvalitet

prilikom otključavanja iPhone koristimo sigurne i bezbedne metode.

Brzi servis

Otključavanje će biti gotovo u najkraćem mogućem roku.

Ušteda novca

nudimo vam najnižu cenu dekodiranja iPhone.

Garancija

Nakon otključavanja iPhone vaš uređaj će biti testiran i besprekorno će raditi.

Zakažite svoj termin kod iDoktora

Rezervišite svoj termin

Ukoliko vam je potrebno dekodiranje iPhone sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i rezervišete svoj termin. Naravno, možete doneti svoj uređaj u naš servis ili nam ga poslati preko kurirske službe. Takođe, na raspolaganju vam je i mogućnost da vam pošaljemo karticu-adapter za otključavanje i putem telefona asistiramo dok sami dekodirate iPhone.

Pozovite nas na broj telefona 011/40-22-611 ili nas posetite na adresi Kralja Milana 15, Beograd.